Welkom bij "Mas de St-Andiol"

3 mooie gites midden in de Provence

Ons authentiek XIV eeuws herenhuis biedt U 3 mooie verblijfplaatsen (gites) omringd door boomgaarden, liggend in een rustige omgeving, en gelabeld 3 sterren door de prefectuur en "GITES DE FRANCE"


de deuren van de Alpilles en Luberon, dichtbij het dorp van Cabannes, onze locatie heeft het voordeel van de nabijheid van voorzieningen, terwijl het waarborgen van vrede en rust.


De gites combineren modern comfort met provencaalse charme, ieder appartement heeft een eigen ingang en een ruim terras dat op het zuiden ligt met veel privacy.

 

Een zwembad (8mx4m) staat tot uw beschikking. Hier kunt U genieten van de zon of beschutting zoeken in de schaduw onder de eeuwen oude platanen.

 

De Mas de St Andiol heeft rookvrije kamers. Mensen die graag willen roken kunnen dit doen in de tuin in een rustige omgeving..

  

 

Een aangename schaduwrijke barbecue is ook beschikbaar. Het is zelfs verlicht voor uw laat diner.

 

Om altijd verbonden blijven, bieden wij een gratis WIFI-verbinding.

 

Auto’s mogen alleen achter het herenhuis worden geparkeerd, de poort kan worden afgesloten. 

Voor uw vakantie, of alleen een week-end.

Onze Mas de St Andiol is het gehele jaar geopend. Schoolvakanties, “ buiten het seizoen”- vakanties of weekends zijn allemaal mogelijkheden om van hieruit onze prachtige regio te ontdekken. 

Alleen, met familie of met een groep

 

Elk appartement van onze Mas St Andiol kan 5 tot 6 personen herbergen . De totale capaciteit van de 3 gites is maximaal 17 personen.

 

Ze hebben ook de mogelijkheid om te bieden aan uw dierbaren.

Duurzame ontwikkeling

recycling, hebben waterverbruik beheer en elektriciteit ons in staat om het label "eco-gebaren" certificeren waardoor onze wil om op te treden om het milieu te beschermen te verkrijgen.

Baby’s zijn welkom: 

wij kunnen alles voor de baby (babybedje,commode, flessenwarmer, speelgoed etc etc) tot uw beschikking stellen zonder extra kosten. Wilt U dit bij uw boeking a.u.b aangeven. 

(Gelieve dit bij uw reservering aanvraag)

Onze 4-legged vrienden

Uw huisdier zal ook van harte welkom onder begeleiding van hun leerkrachten.

Hij zal de scène delen met "Caramelle" de kat die ons goedgekeurd.

(Gelieve dit bij uw reservering aanvraag)